Coneix BBVA Asset Management

Qui som?

BBVA Asset Management és la unitat del Grup BBVA que engloba les gestores de fons d'inversió i pensions a escala global. S'alça com un referent global al món de la gestió d'actius amb posicions líders tant a Espanya com a l'Amèrica Llatina.

Gràcies a una sòlida presència internacional, operem a través de múltiples centres de gestió, amb una extensa gamma de productes i sota les més estrictes normes de control de risc. 

GestoresConfianza_conoceAM
  • 7,5 milions de clients arreu del món.
  • Més de 100.000 milions d'euros d'actius sota gestió.
  • 50 anys d'experiència en la gestió d'actius.
  • Presència internacional: Argentina, Colòmbia, Mèxic, Perú, Turquia, EUA, Luxemburg, Espanya i Portugal.
  • Més de 700 professionals dels quals són professionals de la inversió, amb certificacions de prestigi internacional en gestió d'actius i gestió de riscos.

Dades desembre 2018


La nostra missió

Ser el millor proveïdor de solucions d'inversió tant per als nostres distribuïdors com per als nostres clients, produint la gamma de productes que millor s'adapti a les seves necessitats, de forma independent al vehicle a través del qual es canalitzi la inversió.

BBVA Asset Management, referent global en gestió d'actius

  • Quines solucions oferim?
  • El nostre procés d'inversió
  • Premis i guardons

Quines solucions oferim?

A BBVA Asset Management, tenim el compromís d'oferir als nostres clients solucions que cobreixin els seus objectius i els somnis per complir.

Per això, oferim una oferta global de solucions d'inversió que evoluciona constantment gràcies a una aposta contínua per la innovació, que ens ha convertit en pioners en el llançament de productes adequats per a cada moment del mercat i tipus de client. 

Oferim una àmplia gamma de fons d'inversió que cobreix totes les categories. Els nostres productes són gestionats per un equip d'inversió que segueix un procés sòlid i global, amb control del risc i centres de gestió local a l'Argentina, Colòmbia, Mèxic, Perú i Espanya.

Som referents a Espanya en pensions, tant al segment individual com al de feina, i oferim una gran varietat de plans de pensions que s'adapten a les necessitats dels estalviadors en cada moment. A més, estem compromesos amb la informació per a la jubilació mitjançant Mi Jubilación, una iniciativa d'educació financera que aposta per la divulgació d'informació i coneixement a la societat sobre pensions. 

A més, tenim altres vehicles que donen solució a nivell global a les necessitats dels nostres clients: mandats institucionals, Sicav a Luxemburg, carteres gestionades i serveis per a clients institucionals. 

A BBVA Asset Management som pioners en l'aplicació de criteris de sostenibilitat. L'entitat és membre fundador de Spainsif Foro Español para la Inversión Socialmente Responsable i inclou una oferta de fons d'inversió socialment responsables.  

El nostre procés d'inversió: global, robust, homogeni i disciplinat

Els tres pilars principals d'aquest procés d'inversió són la generació d'idees, la construcció de la cartera i la transparència.

L'equip s'estructura seguint un model amb doble report global i local per cada tipus d'actiu, i geogràfic. A més, existeix una integració rigorosa del control de risc global en el procés d'inversió.

Els nostres processos de performance són consistents i de llarg termini, calculats d'acord amb els principis estàndard internacionals. 

Premis i guardons

L'excel·lència en el treball de BBVA Asset Management des de fa més de 50 anys ha estat reconeguda cada any per la indústria. D'aquesta manera, BBVA Asset Management ha rebut nombrosos guardons a Europa i Llatinoamèrica i prova de manera objectiva el compromís de l'entitat per oferir als clients solucions que permeten cobrir els objectius i els somnis pendents. 

El 2019, BBVA Asset Management ha rebut els premis a la Millor Gestora de Fons d'Assignació d'Actius i Millor Gestora de Plans de Pensions als Premis Expansión-Allfunds.

Mostra més sobres els premis i guardons