Evolució del pla

Període consultat:
DD.MM.AA - DD.MM.AA
Última actualització:
18/11/2019
Rendibilitat del període:
 
 

Dades a 18/11/2019

Dades estadístiques 14/11/2019

Comissions

 Base%Tram/Termini
Comissió de gestióPatrimoni1,5Des del 02/10/2014, inclusivament.
Comissió de dipòsitPatrimoni0,1

Històric de comissions

 Base%Tram/Termini
Comissió de gestióPatrimoni1,65Des del 01/02/2013 i fins a l'01/10/2014, tots dos inclosos.

Dades

Data de llançament
06/10/2012
Tipus
Plans de pensions
Nom fons
BBVA MULTIACTIU MODERAT, FP
Codi Fons DGS
F1822
Nom pla
BBVA PLAN MULTIACTIVO MODERADO, PPI
Codi Pla DGS
N4729
Codi CIF
V86509916
Gestora
BBVA Pensiones, S.A., E.G.F.P.
Dipositari
BBVA SA
Auditor
Ernst & Young, S.L.
Valor liquidatiu aplicable
D
Inversió mínima
30,00 euros
Divisa pla
EURO
Patrimoni (18/11/2019)
1.785.207.835,63 €

Comentari del gestor

30.09.2019

El trimestre contin£a mostrando se¤ales de debilidad econ¢mica global en un contexto de alta incertidumbre comercial. Las expectativas de inflaci¢n contin£an deprimidas, permitiendo a los bancos centrales adoptar políticas monetarias laxas. Dicho escenario ha propiciado un episodio de aversi¢n al riesgo generando ca¡das leves en el ¡ndice burs til mundial y favoreciendo a la renta fija. El apoyo de los bancos centrales, que explica tambi¿n la ca¡da de las rentabilidades de la deuda a 10 a¤os de EE.UU y de Alemania, ha amortiguado el comportamiento de la renta variable desarrollada. El mercado de cr¿dito se ha mantenido relativamente soportado. En Europa, las primas de riesgo de la deuda perif¿rica permanecen estables en niveles bajos y estrech ndose en Italia y Grecia, mientras que el euro contin£a lastrado por el diferencial de tipos frente EE.UU. En materias primas destaca la bajada del precio del crudo.En renta fija, hemos mantenido la preferencia por gobiernos americanos con divisa cubierta frente a europeos. Nos mantenemos neutrales en renta fija de grado inversi¢n. En emergente hemos mantenido una visi¢n positiva tanto en d¢lares como en divisa local. En renta variable, mostramos preferencia por Europa y Emergentes frente a EE.UU. Respecto a la exposici¢n nos hemos mantenido sobreponderados en el activo de riesgo a nivel mundial. En renta fija, mantenemos las posiciones en deuda emergente de divisa fuerte y alto rendimiento.La exposici¢n del plan a renta variable se ha situado entre el 42-48% y la duraci¢n entre 1,5 y 2,5 a¤os, modificando de manera din mica tanto la duraci¢n americana como europea En cuanto a las estrategias de valor relativo abiertas, nos encontramos largos de mineras de oro contra el mercado, cortos de Nasdaq frente al S&P500 y cortos del DAX contra el STOXX600. En cuanto a divisas, hemos comprado opciones sobre la libra esterlina y estamos largos de d¢lar. Por £ltimo, mantenemos coberturas con opciones sobre parte de la renta variable.Por £ltimo, el plan cierra el trimestre con una rentabilidad de 0,86%.

Más información

Top Ten Inversions

InversionsPes cartera
SPAIN LLETRES DEL TRESOR 0 203,57%
BGF-EUR SHORT DUR BOND-SI2EU2,75%
DWS FLOATING RATE NOTES-IC2,74 %
ETF: AMUNDI S&P-500 UCITS ETF2,54%
ETF: X S&P500 SWAP2,54%
ETF: LYXOR UCITS ETF S&P-500 D-USD2,54%
ETF: SPDR BBG 0-3 EURO CORPORATE2,29 %
SPAIN LLETRES DEL TRESOR 0 191,98%
GS EMRG MKT CORE EQY BASNA1,68%
BETAMINER I1,57 %

Sabies que?

  • Pots obtenir  avantatges fiscals  fent aportacions a un Pla de Pensions. Les aportacions són les quantitats de diners que s'ingressen en el pla i que redueixen la part general de la base imposable de l'IRPF, amb els límits anuals establerts per la legislació en cada territori.
  • És important saber que només es pot disposar dels diners invertits en un pla de pensions, mitjançant el  cobrament d'una prestació , en les situacions següents:  jubilació, discapacitat, dependència severa o gran dependència, i defunció.  A més existeixen altres casos excepcionals en què podràs recuperar els diners invertit  abans del termini:   desocupació, malaltia greu o embargament de la residència habitual  . S'hi aplicaran els termes previstos en la legislació vigent i en el reglament del pla.
  • A més,  a partir de l'1 de gener de 2025  podràs disposar dels diners invertits en el teu pla de pensions, si la teva inversió té  més de 10 d'anys d'antiguitat , en els termes previstos en la legislació vigent.
  • El cobrament de la prestació es pot fer en  forma de capital  (és a dir, mitjançant un pagament únic), en forma de renda periòdica (com ara mensual), mitjançant una  prestació mixta  (que combina renda periòdica i pagament únic) o en forma de  pagaments sense periodicitat  regular.
  • Les prestacions tributen en l'IRPF com a  rendiments del treball , en els termes i amb les limitacions de la normativa aplicable. Si, a més, reps la prestació en forma de capital, t'estalviaràs un 40% de la càrrega fiscal en els supòsits que té en compte la llei, durant un únic exercici fiscal, per a tots els teus plans. Abans de triar la forma de cobrament, has de consultar la regulació aplicable en el moment.